ff ff ff

Fordonsdekor som reklam för ditt företag - bildekaler

Beskrivning

 Med fordonsdekor kan företaget synas för en stor publik till låga kostnader.

Bildekor - Med bilen som reklamplats syns du där du behövs

Ska du bli ett självklart val hos kunderna måste du göra dig synlig där du befinner dig. Det är en grundregel inom reklam och i det arbetet måste du tänka i breda banor för att nå fram till just dina kunder. Ett minnesvärt och effektivt sätt att profilera sig är att foliera fordon med företagets logotyp, produkt och budskap med bildekor.

Skissförslag

För att en fordonsdekor ska vara iögonfallande och så priseffektiv som möjligt krävs en genomtänkt grafisk design och layout med bra kombinationer av färgkontraster och logotyper. Utifrån våra erfarenheter ritar vi dekorförslag på beställning, med målsättningen att öka din synlighet på Stockholms gator.

Vi anpassar material och tryckmetod efter de behov du har. För bättre hållbarhet och utomhusbruk trycker vi på vinyl. Vi datorskär även dekaler efter era egna filer. Vi trycker även kundanpassade bildekaler som lamineras på transparant folie för bästa hållbarhet mot tvätt, vägsalt och uv-strålning.Logotyper och texter tillverkas med utskuren genomfärgad vinylfolie. Produktexempel:

  • Framrutestreamer
  • barnvagnsskyltar
  • magnetskyltar
  • registreringsskyltar
  • m.m.


Dela den här tjänsten